Kock/Kallskänka

Som Kock/Kallskänka hos oss är man en viktig kugge i det maskineri som förmedlar upplevelsen av ett restaurangbesök på Pio. 

Köket hos Pios snurrar på 4 olika stationer:

1) Kallis 2) Luckan 3) Varmkök 4) Plankan. Alla lika viktiga!

Vår meny består vanligtvis 3 mindre snacks, 4 förrätter, 4–5 varmrätter + våra plankor samt 4-6 olika desserter.

Rätterna har stor variation, och tar olika lång tid att tillaga. De bygger på de råvaror som hör säsongen till och får gärna komma från närområdet. Gemensamt för allt som tillagas på Pio är att det görs med finess och passion. Vi arbetar inte med utfordring utan snarare med kulinariska upplevelser som skapar minnen för våra sinnen.

Att arbeta i vårt kök är spännande, utvecklande och framför allt roligt. Vi jobbar dagligen med att bibehålla den goda sammanhållningen som vi skapat. Detta då det är ett privilegium att ha ett arbete man faktiskt trivs med.

Våra gäster ställer höga krav på oss vilket medför att vi ställer höga krav på dig och din arbetsinsats. Vi gillar ordning och reda, noggrannhet och att hjälpa varandra ser vi som självklarheter. Vi ”spelar” i Halmstads högsta serie och vi strävar efter att vara det självklara valet för såväl lokala invånare som för när och fjärran komna turister.

Här finns stora möjligheter att påverka menyn då vi har menyskifte minst 4 gånger per år. Restaurangen andas nytänk och maten följer såväl säsong som olika trender. Vi låter alla medarbetare komma till tals och står bakom vår produkt till 100%.

Kökserfarenhet är meriterande. Men vi utbildar kontinuerligt på plats. Med rätt inställning, pannben och egna ambitioner kommer man långt.

Kul om du gillar mat och dryck (i kombination) det gör vi också.

 

·       Anställningsform: Tillsvidareanställning (6 mån provanställning)

·       Varaktighet: 3 månader, 6 månader, Tillsvidare

·       Arbetsomfattning: 25% - 100%

·       Lön: Fast månads- vecko- eller timlön, enligt överenskommelse

·       Start: Varierar då rekrytering sker löpande. Vi är flexibla