Bartender

Bartender, Startender, Drinkblandare eller Mixolog kärt barn har många namn. Oavsett vad titeln är så är ni en viktig kugge i det maskineri som förmedlar upplevelsen av ett restaurangbesök på Pio.

Yttersta ansvaret för att ta fram samt producera Pios signaturdrinkar vilar på dina axlar och vi arbetar mer med kvalitet än kvantitet.

Du är med och väljer utbudet av de produkter vi erbjuder våra gäster. Här finns spelrum för att ta in såväl personliga favoriter som trendiga drycker som ligger i ropet. Att du är intresserad av sprit och håller dig uppdaterad kring vad som sker i dryckens värld faller sig naturligt för dig. Vi har inte som ambition att kunna erbjuda Halmstads största utbud, men vi strävar efter att vara originella för att inte falla in på samma spår som övriga aktörer i vårt närområde.

Du arbetar pro-aktivt med (mer)försäljning, intäkter, prissättning samt bidrar till att öka vår lönsamhet. Medverkar till att skapa förutsättningar för övrig servispersonal att kunna sälja allt vi erbjuder i dryckesväg.

Knyta an till och värna om relationer till olika producenter och leverantörer är en del av ditt arbete.

Under hektisk service agerar du spritlucka och underlättar arbetet för dina kollegor i servisen.

Vi är en lärande arbetsplats som både lär varandra samt lär av varandra. Därför är det bra om du har förmågan att dela med dig av dina kunskaper till dina kunskapstörstande medarbetare.

Vi arbetar strukturerat och tillsammans efter tydliga direktiv, mot gemensamma mål och likt ett sammansvetsat team. Den familjära känslan som präglar oss på Pio är till stor del skapad av medarbetarna själva.

På Pio är det viktigt att man trivs och har roligt samt bidrar till ett positivt klimat. Har vi som arbetslag roligt så smittar det av sig på våra gäster och i långa loppet även på deras vänner och bekanta.

Våra gäster har höga förväntningar på oss vilket medför att vi ställer höga krav på dig och din arbetsinsats. Vi ”spelar” i Halmstads högsta serie och vi strävar efter att vara det självklara valet för såväl lokala invånare som för när och fjärran komna turister.

Restaurangerfarenhet är meriterande men kunskap kring värdskap väger tyngre. Social talang är ett grundläggande krav. Med rätt inställning, pannben och egna ambitioner kommer man långt.

Kul om du gillar mat och dryck (i kombination) det gör vi också.

 

·       Anställningsform: Tillsvidareanställning (6 mån provanställning)

·       Varaktighet: 3 månader, 6 månader, Tillsvidare

·       Arbetsomfattning: 50% - 100%

·       Lön: Fast månads- eller timlön, enligt överenskommelse

·       Start: Vi är flexibla